Beleálltak a magyargyűlöletbe a román Facebook-huszárok

A repertoár a biológiai szükségletek magyarokra történő elvégzésétől az erőszakos orális nemi aktuson át a nettó gyilkosságig terjed.
Hirdetés

Kovászna megye prefektusának székelyzászló- és himnuszellenes intézkedései nyomán néhány nemzettársát nagyon elkapta a nackóringlispil. Huszonöt évvel az 1989-es decemberi fordulat után halállal fenyegetik a magyarokat.

Antal Árpád Facebook-oldalán brutális, soviniszta üzenetek jelentek meg azt követően, hogy Sepsiszentgyörgy polgármestere a prefektúra előtti himnuszéneklésről készült fotókat osztott meg. A Székely Hírmondó közöl néhány bejegyzést (a magyarellenesseg.com oldalra hivatkozva). Csak erős idegzetűeknek!

Dac Liber: „Ha ti azt hiszitek, hogy ez fog menni a végtelenségig, tévedtek… Drágán meg fogtok fizetni.”

Radu Brightside: „Mi a rohadt anyátokért nem otthon csináljátok ezt, a ti országotokban? Deportálnálak titeket a ti szeretett Magyarországotokra, hogy basszalak szájba a hazátlan akcentusotokkal együtt. Felrobbantanálak titeket álmotokban, lehugyozlak titeket és az egész fajtátokat.”

Blondu Rs: „Mocskos hazátlanok… Dögöljetek meg, szemetek!”

Hirdetés

Orion de Gothia: „Leszarlak titeket, ti vándorok. Eljön a bosszú ideje, hazátlanok, ne foglalkozzatok! HALÁL a hazátlanokra (magyarokra)! Sajnálat nélkül ki fogunk irtani, addig, ameddig Erdélyben csak egy nemzet marad, a román!

Anca Klau: „Takarodjatok Magyarországra! Rohadékok!”

További szívélyes hangvételű karácsonyi jókívánságokat az alábbi linkekre kattintva lehet olvasni.
 

Hirdetés