Tizennégyen Romániáért 11. Corneliu Vadim Tudor

Románia elnökjelöltjeit bemutató profiler sorozatunk tizenegyedik része. A főszerepben: Corneliu Vadim Tudor. A Führer!
Hirdetés

Románok!

Kétezer év elteltével újra itt köszöntelek benneteket. Ti, akik itt, ezen a tavon megjelentetek, csupán kis töredékét alkotjátok azoknak a tömegeknek, amelyek ma egész Nagyromániában vízen állnak, tanításom szerint. Azt akartam, hogy ti, román férfiak és nők, magatokba szívjátok mindazt, amit elvárok Romániától.

Fiaim. Lányaim. Mi egységes nemzet akarunk lenni. Egy test, egy lélek. És ti lesztek ez a Nemzet. Szeretett Führeretekkel az élen. Vagyis velem. Harsogjátok utánam. Vai Vadim!!!

Hazám román nemzeti testrészei! Nem akarjuk, hogy nemzetünk puhává váljon. Még él a remény, hogy a nemzet kemény! Ti vagytok a remény, gyermekeim. Legyetek hát kemények! Hadd lássam! Lányok, verjétek ki szépen a fiúknak! Ez az! Hangosabban! Gyorsabban! Érzéssel! Még, még, még! Helyes! Lendülnek a tagok, román hímjeim. Vai Vadim!!!

Hímek! Jegyezzétek meg: román nőstények nélkül nincs jövő. A magányos faszverés zsidó-magyar-cigány förmedvény. Onán, Árpád és Gábor bűne! Mi együtt lendítjük hímeink tagjait! Megtermékenyítjük a hazát! Akkora Romániát csinálunk, pulyáim, mint a Föld!

 

 

És én tudom, hogy ez nem lehet másként. Mert hús vagytok a húsomból, vér a véremből. Én vagyok a ti apátok. Nagyapátok. Ükapátok. Ősapátok. Decebal. Traianus. Mircea. Mihai. Iancu. Antonescu. Egy személyben. A ti Vezéretek!

Hirdetés

De figyelmezzetek! Halló! HALLÓ! Faszverést abbahagy! Tehát: élnek még hazánkban csótányok, rákos sejthalmazok, pestises patkányférgek. De nem sokáig. Abban a pillanatban, ahogy elfoglalom az elnöki trónt, beindítjuk a román, nemzeti, egységes, oszthatatlan kormánypogromot. Mondjátok utánam. Négy lépés.

1. Magyarok: eladjuk őket Diktátorbán Viktor vezértársamnak. Ha kellenek neki, vigye! Fejenként egy kifliért meg egy doboz tejért. Lesz mit enni a nemzetnek. Ha nem kell neki, feldolgozzuk őket. Lesz szalámi, sonka, zsír, tepertő, exportra.

2. Székelyek: megadjuk nekik az autonómiát. Bezárjuk őket a rezervátumba. Az egészet. Ott aztán felfalják egymást, ősi jogaikra hivatkozva. Fájuk hamarosan úgyse lesz, hála Láku Rosu fedett ügynökünknek.

3. Zsidók. Nagy példaképem, Adolf pogromját folytatva, egy kisebb kazán segítségével befűtünk nekik. Velük!

4. Cigányok. Velük más terveim vannak. Hazátlanok. Színes bőrűek. Partizánok. Szaporodnak, mint a patkány. Íme, a Nagyonnagyromán Projekt! Szellemi tanácsadóm, Jacko tanácsát követve, génsebészet útján kifehérítjük őket, és nemzeti farmjainkon elkezdjük a nép gyártását. Tenyészhímek és tenyésznőstények ezrei ontják majd nekünk a harcra kész fehér, román, hazafi egyedeket.

Utánam, fiaim, lányaim! Előre, a vízen! Verjétek bátran! Vai Vadim!!!

Hirdetés