Csak mérhető szex és más semmi!

Ismét kipukkanni látszik egy mítosz. A román nép nem is prűd. Ni, mit találtak fel! Entellektüel péniszgyűrű!
Hirdetés

Hogy mire jó egy péniszgyűrű? Gazdasági válságkezelésre nem, az biztos. Merevedési válságokat viszont igenis lehet kezelni vele, bizonyos mértékben bár. Az ember, bocsánat, férfi felhúzza a farkára, és máris jobban áll a dákó, s tovább is bírja. Eddig minden rendben is van. Ezerszám hever a sok gyűrű szanaszét a neten, boldog-boldogtalan veheti, teheti.

Na de intelligens péniszgyűrűt nem látott még a világ. Márpedig van, és Quantified XXX a neve, adja hírül a Click! magazin. Legalábbis terv szintjén, egyelőre. Ráadásul román elmék tündöklő találmánya. Na, nem kell rögtön arra gondolni, hogy szex közben a gyűrű vicceket mesél, a gyűrű ura láthatatlanná válik, netán Szmaug szexuális ereje költözik belé. Ennyire azért nem tündöklő a mioritikus elme. Viszont mér, mint például egy szobabiciklire helyezett kilométeróra. Természetesen nem távolságot. Hanem a gyűrű urának ATM-jét. De mi a jóisten ez az ATM? Average Thrusts per Minute. Magyarán: hányszor hatol bele a pénisz a vaginába egy perc alatt. Mert, ugye, vannak személyvonatok, meg gyorsak.

De ez még mind semmi. Mert a kreátorok kifejlesztettek egy mobiltelefonos alkalmazást is, melynek segítségével a Férfi monitorizálhatja saját szexuális teljesítményét. Ééés… ha elégedett vele, ki is teheti a Facebookra. Hogy mindenki lássa. És ha egy hölgy, teszem azt, ilyen alapon választ, feltehetően nagyobb valószínűséggel klikkel egy olyan férfira, akinek 45 az ATM-je, mint egy lúzerre, akinek 2. Bár ez nyilván ízlés kérdése is.

Hát, így. A terv egyébként megtekinthető az Indiegogo crowdfunding felületén, ahol pénzadományokat is lehet küldeni a kitalálóknak, hiszen a továbblépéshez 50.000 dolcsira van szükség. Nosza, rajta, hölgyek-urak, tessék adakozni! Mert ki az, akit pontos korunkban ne érdekelne, mennyi is az ATM-je?

Hirdetés