Félixfürdő le akarja körözni Hajdúszoboszlót

29 millió euróból építik fel Románia legmodernebb fürdőkomplexumát, amely a nagyra törő tervek szerint Hajdúszoboszlót is lekörözi majd. Az az egy biztos, hogy az Európában egyedülálló hévízi tündérrózsákat már nem tekinthetik meg az ide érkezők.
Hirdetés

Még idén ősszel elkészül Románia legmodernebb fürdőkomplexuma Félixfürdőn. A beruházás nagyságát jól mutatja, hogy összesen 29 millió eurót költenek a komplexum megvalósítására.

Két ötcsillagos szálloda, 14, többségében termálvizes medence, modern kezelőközpont, továbbá konferenciatermek, éttermek, szórakozóhelyek várják majd télen-nyáron az üdülőket. S akkor még nem beszéltünk a relaxáció, illetve az élményfürdőzés nélkülözhetetlen kellékeiről: a hidromasszázsról, a víz alatti sugármasszázsról, a pezsgőfürdőkről, vízicsúszdákról.
 
Florian Serac, a fürdőkomplexum igazgatója szerint az októberben nyíló strand Hajdúszoboszlót is lekörözi majd, rövid időn belül pedig európai hírnévre tesz majd szert. Amire valóban meg van esély, hiszen – mint ismeretes – a félixfürdői termálvíz kiváló minősége máris messze földön ismert. 

Hirdetés