Ütős teljesítmény: 4 rendőrt, 3 biztonsági őrt és 2 vendéget is elintézett egy dühös fiatal hölgy

A kocsmai verekedések annyira nem ritkák, de amikor egy 22 éves lány egyedül hoz össze egy ekkora randalírozást, na az egy hollywoodi forgatókönyvírót is megihletne.

Hirdetés

A Bud Spencer főszereplésével készült bunyós vígjátékokra emlékeztető jelenetet rendezett egy dühös 22 éves hölgy egy konstancai szórakozóhelyen, aki rövid idő alatt kiverekedett magának egy 30 napos előzetes letartóztatást. Ennek az okát el sem hinnénk, ha nem a törvényszéki ügyészség közölte volna hivatalosan: a fiatal lány négy rendőrt, három biztonsági őrt és két vendéget is bántalmazott.

Minden úgy kezdődött, ahogy az efféle dolgok kezdődni szoktak: az agresszív hölgy spontán konfliktusba keveredett két vendéggel egy városi lokálban, s a dolgok annyira elfajultak, hogy az egyiket a hajánál fogva rángatva rugódta meg, a másikat pedig fejbe verte egy pohárral.

Na ekkor érkezett meg három biztonsági őr, de ők is rosszul jöttek ki a dologból: az ingerült vendég az egyiket megharapta, a másikat fejbe rúgta, a harmadikat pedig ott ütötte meg, ahol a legjobban fájt neki (igen, ott).

És dehogy van vége, hiszen erősítést kellett hívni: három helyi rendőr valahogy elcipelte a lányt egy közeli rendőrőrsre, de ez sem ment túl egyszerűen, szegény egyenruhások is kaptak párat, lábra, hasra, ahogy alakult.

Hirdetés

Ekkor az a döntés született, hogy mentőt hívnak, hátha egy teszt után kiderül, a lány mitől van ennyire felpörögve. Na de találják ki, hogy az a rendőr kapott-e, aki a feldúlt hölgyet elkísérte a mentőig? Kapott hát! A köpködést, a fenyegetőzést és a káromkodást persze még oda kell képzelni, hogy teljesebb legyen a kép.

A vad éjszaka után a nő ellen bűnvádi eljárás indult hivatalos személyek elleni erőszak, bántalmazás és csendháborítás miatt.

Hirdetés