Tetszik önnek a belügyminiszter „Top Gun-dzsekije”? A járvány után megveheti, ha sok otthon a della

Marcel Vela azt mondta, árverésre bocsátja a híressé vált ruhadarabot, ha vége a veszélynek.

Hirdetés

Marcel Vela belügyminiszter Dél-Nyugat-Romániába utazott, hogy megtekintse a Caraș-Severin és Temes megyékben pusztító árvizeket, mintha attól megoldódna bármi. Sajtótájékoztatót is tartott, ám egy újságíró hölgy nem viselt maszkot, úgyhogy Vela a hatalom pódiumáról leszólt neki, hogy vegyen fel egy maszkot.

Erre viszont a hölgy egyik vicces kedvű kollégája odaszólt Velának, hogy akkor ő (Vela) vegye le a híres bőrdzsekijét, amit a román sajtó Top Gun típusú dzsekinek nevez, pedig hát a Top Gunban sokkal menőbbek voltak azok a dzsekik.

Vela a rendfenntartók legfőbb főnökeként valóban hanyagolta a zakókat a pandémia alatt tartott sajtótájékoztatókon, ehelyett az említett bőr ruhadarabot viselte előszeretettel, mostanra pedig már egy kis kitűzőt is rakott rá a vezetéknevével. Biztos azért, hogy könnyebben megismerje a fogason.

Vela – akihez nyilván visszaért már egy párszor a dzsekije dagadó híre – erre visszaszólt az újságírónak, hogy azt a dzsekit a járvány után árverésre bocsátja, és a kapott pénzt az árvaházaknak adja.

Szóval, ha szeretne feszíteni a belügyminiszter dzsekijében, készítse a bukszáját, mert egykönnyen az öné lehet. Ez a klasszikusan elegáns, mégis fiatalosan bohém ruhadarab – ami egyszerre juttatja eszünkbe a Top Gunt (höhö), a szekusokat, a kommunizmust, még egy pár kellemetlen dolgot, az ócskapiacos kufárt, aki megsértődik ha túlságosan ár alá akarunk menni alkudozás közben, illetve a falusi kocsma előtt dülöngélő helyi erőt – tökéletes választás ha ön

  • temetésre
  • katonai rendezvényekre
  • falusi diszkóba
  • vagy betörésre hivatalos
Hirdetés

de igazából egy ilyen dzsekit bárhol, bármikor felvehet, hiszen a stílus maga az ember.

(Szegény árva gyerekek nem hiszem, hogy túl sokat szakítanak majd belőle…)

Hirdetés