Szerzett egy rendőrautót, azzal „járőrözött” egy 19 éves fiatal

Nem volt jó ötlet az akciót megörökíteni a TikTokon: a felvétel alapján a rendőrség beazonosította és 24 órára őrizetbe vette a srácot. De hogy juthatott hozzá a rendőrautóhoz?

Hirdetés

Viccnek indult, de komoly galiba lett abból, hogy egy 19 éves Ilfov megyei srác egy rendőrautóból jelentkezett be a TikTokon. Pillanatok alatt virálissá vált a pár másodperces videó, de a népszerűségnek ára van: az azóta törölt felvétel eljutott a rendőrséghez is. A Brassó megyei rendőrség tájékoztatása szerint szombaton 24 órára őrizetbe vették a rendőrautó vezető fiatalt, aki még szerdán örökítette meg a bohóckodását.

A legfontosabb kérdés, amire még nem sikerült választ találni, hogyan férhetett hozzá a predeali rendőrség egyik járművéhez a fiatal. A rendőrség belső eljárása még folyamatban van, így egyelőre nem közöltek erről részleteket. Ha kiderül, hogy egy rendőr adta oda neki a szolgálati járművet, az újabb foltot jelent a román rendőrség jó hírén.

A felvételen a srác rendőrként lép fel csendzavaró fiatalokkal szemben, akik túl hangosan hallgatták a zenét. A gyanúsított előző videói alapján úgy tűnik, a jelenet meg van rendezve.

Hirdetés