Persze olvasni jó, de azért túlzás, ha az ember egy pofátlanul parkoló autós miatt kényszerül egy újságosbódéban tartózkodni

Temesváron történt az eset.

Hirdetés

Továbbra sincs határa a pofátlanságnak, ha tilosban parkolásról van szó: Temesváron például egy autós miatt, aki a lehető legrosszabb helyen hagyta ott a járművét, ketten is egy újságosbódé foglyaivá váltak.

Az incidens az egyik piac közelében történt: az újságárus és munkatársa egyszer csak azzal szembesült, hogy hiába szeretnék elhagyni a bódét, az autós olyan közel állt meg a bejárathoz, hogy egyszerűen nem lehetett ki- vagy bejutni miatta.

Mivel az autó tulajdonosára hiába vártak, végül a helyi rendőrséget hívták, amely megoldotta a dolgot: az autót elvitték, a tulajdonost pedig jól megbírságolták.

A városban amúgy annak ellenére is előszeretettel parkolnak a sétálóutcákon és a közlekedési vállalat járműveinek megállóiban, hogy 290-től 725 lejtől terjedő bírság, valamint 2 vagy 3 büntetőpont jár érte.

Azért nehezen hisszük el, hogy ilyen körülmények között nem éri meg egy kicsivel távolabb egy rendes fizető parkolót keresni.

Hirdetés