Nagyot megy a mélyromán hisztiamazon, Diana Şoşoacă: most már fegyvert is akar

Meg testőröket. Mert hogy itt diktatúra van.

Hirdetés

Ha egy üzlet beindult, akkor nem szabad leállni: ezt az elvet vallja Diana Şoşoacă, a kortárs román politikai élet önkéntes főbohóca is, aki szinte már művészetté fejlesztette a nagy nyilvánosság előtt előadott, agresszív hisztériakitöréseket.

A még a szélsőséges Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) számára is túl szélsőséges, ezért kivágott szenátor asszony tovább üti a vasat, miután kedden széttrollkodta a szenátusban azt a bizottsági ülést, amelyen éppen az általa elkövetett szabálysértések miatti szankciókról akartak dönteni.

Mi is megírtuk, hogy a jogi bizottságban azért foglalkoztak vele, mert megszegte a maszkviselési előírásokat.

Csakhogy az ülésre is olyan maszkban érkezett, amely a bizottság elnöke szerint nem megfelelő, ezért nem akarta beengedni.

Nos, ezt követően következett a diktatúrázásba fulladó hisztéria, a rendőrség értesítése, majd az azzal való vádaskodás, hogy bántalmazni akarták.

Aztán később sem hagyta annyiban.

A szenátusi botrányokozás után

közölte, feljelentést tesz a jogi bizottság elnöke, Iulia Scântei ellen, mivel állítása szerint bántalmazták.

Hirdetés

Konkrétan azt mondja, hogy Scântei ököllel mellkason ütötte.

Emellett megtette a nagy bejelentést, miszerint fegyverviselési engedélyért folyamodik, hogy mindig legyen nála eszköz az önvédelemre, emellett éjjel-nappal mellette levő testőrséget is követel.

A szenátor szerint Románia nem jogállam, hanem diktatúra, olyannyira, hogy még Oroszországban is ezerszer nagyobb a demokrácia, mint itt, sőt még Kínában is.

Vélhetően sokakat nem zavarna, ha ezen kijelentések után néhány hónapos körútra indulna a legendás orosz és kínai demokrácia tanulmányozására.

Természetesen csakis fess testőrök társaságában.

Hirdetés