Illusztráció

Mi dolguk a rendőröknek a szexshopban? (VIDEÓval)

Nyilván nem szexuális segédeszközért tértek be: illegális ajzószerek miatt tartottak házkutatásokat.

Hirdetés

Illatosítóként forgalmazzák, valójában ajzószerként és az izmok ellazítására használják azokat a szexshopokban megvásárolható szereket, melyeket a köznyelvben poppersként emlegetnek. A román rendőrség fegyverekkel, robbanószerekkel és veszélyes anyagokkal foglalkozó igazgatósága hajtóvadászatot indított az emberi fogyasztásra illegális, izopropil-nitritet tartalmazó szerek ellen, így több házkutatást is tartottak Bihar, Brassó, Konstanca és Prahova megyei, valamint bukaresti szexshopokban.

Összesen kilenc szexshopba tértek be, és tíz személyt kísértek be kihallgatásra a rendőrségi székhelyekre, akiket toxikus anyagokkal való kereskedelemmel gyanúsítanak. A rendőrök szerint a szexshopok polcain megannyi formában fellelhető „drogokat” emberi fogyasztás végett árusították, bár a csomagolásukon az szerepel, hogy háztartási célokat szolgálnak.

A folyékony halmazállapotú pszichoaktív stimuláns orron keresztül beszippantva felerősíti a nemi vágyat, ellazítja a záróizmokat, rövid ideig tartó eufóriát okoz.

Ha a szexshopok polcairól sikerül is eltüntetni a szert, az interneten eddig is, ezután is könnyen elérhető, a használat valódi célját pedig lehetetlen követni, ha csak a rendőrség nem kezd el bekopogtatni a hálószabák ajtóin.

Hirdetés