Megesett a szíve a rettegett kickbox-bajnoknak a lóháton közlekedő családapán

Cătălin Moroșanu felajánlotta, segít a nélkülöző fiatalembernek, hogy felépíthesse a családi otthonát.

Hirdetés

A legzordabb szíveket is képes megolvasztani annak a 22 éves fiatalembernek a története, aki lóval ment el a kórházig, hogy meglátogassa a harmadik gyereküknek életet adó feleségét.

A Iaşi külvárosában, nehéz anyagi körülmények között élő fiatal családapát Cătălin Moroșanu kickbox-bajnok, az ország egyik legismertebb küzdősportolója látogatta meg a minap egy autónyi élelemmel.

A Halál a Kárpátokból (Moartea din Carpați) becenévre hallgató sportoló megígérte Sergiunak, segíteni fog rajta, hogy be tudja fejezni a családi otthonát. Mint megírtuk, a fiatalember egy kis házat próbál építeni az öttagúra bővült családjának, s bár néhány falat már felhúzott, a munkálatot nem tudta befejezni.

Moroșanu egyébként a Facebook-oldalán bejelentette, számlát nyitott a fiatalember nevére, és adománygyűjtést kezdeményezett, mert segíteni szeretne a családnak. Ugyanakkor bárki támogathatja azokat a nélkülöző családokat is, akik Sergiuékhoz hasonló körülmények között élnek a megyeszékhely külvárosában, a sportoló segít eljuttatni a csomagokat a helyszínre.

Hirdetés