Meg fog lepődni, miért tesz feljelentést a kislányát brutálisan „nevelő” oláhszentgyörgyi polgármester exneje

Mert a törvény az törvény.

Hirdetés

Végleg teleszaladt a zsákja a kislányát brutálisan megbüntető oláhszentgyörgyi polgármester, Traian Ogâgău exfeleségének, és úgy döntött: feljelentést tesz a gaz elkövető ellen.

Csakhogy a nő egy kicsit máshogy értelmezi a történteket.

Mint arról beszámoltunk, az ügy azt követően került nyilvánosságra, és annak nyomán indult bűnvádi eljárás, hogy a szerinte nem szófogadó kislányát meztelenre vetkőztető, és durván megalázó polgármester tettéről készült videófelvétel nyilvánosságra került.

Nos, az exnej, Florina Ogâgău ügyvédje közölte: az anya az ellen tesz feljelentést, aki a felvételt nyilvánosságra hozta.

A jogi képviselő elmondta, a felvételt az apa készítette, azért, hogy elküldje védencének, demonstrálandó, hogyan büntette meg a lányukat.

A nő megtekintette a videót, majd kitörölte a telefonjából.

„Bűnvádi feljelentést teszünk, mert nagyon súlyos, hogy személyes adatok – ha már a GDPR-ről beszélünk – kerüljenek a sajtóhoz” – vázolta dörgedelmesen az anya álláspontját az ügyvéd, aki szerint a kislányt ilyen megalázó helyzetben ábrázoló felvételnek nem szabadott volna nyilvánosságra kerülnie.

Hirdetés

Egyben azt is elmondta, hogy sem az anya, sem ő nem gondolják úgy, hogy a lány megbüntetésének módja bűncselekmény lett volna, még akkor sem, ha nem volt a legszerencsésebb.

Az ügyvéd szerint a mai „politikai dzsungelben” a cél az újabb mandátumért harcba szálló apa lejáratása volt.

Ők viszont azért tesznek feljelentést, mert a filmet vélhetően a telefon feltörése útján szerezték meg a kiszivárogtatók, márpedig ez súlyos bűncselekmény.

Mint megírtuk, a szerdán nyilvánosságra került felvételt maga Ogâgău készítette a 10 éves lányáról, aki meztelenül, feltartott kezekkel térdel arccal egy szekrény előtt, és sírós hangon ismételgeti az apja által a szájába adott frázisokat: „Nem vagyok már szemtelen, nem bosszantom többé anyut és aput”; „A legszemtelenebb lány vagyok ebben a hotelben”; „Mostantól jó kislány leszek”.

A megrázó képsorok nyilvánosságra kerülése után Traian Ogâgău a Facebook-oldalán tett közzé egy felvételt, amelyen elismeri, hogy tényleg ő készítette a videót egy sízés alkalmával egy szállodában, de annak kiszivárogtatását a választási kampánnyal hozza összefüggésbe, PSD-tempónak nevezi, kikéri magának, hogy bárki beleszóljon, hogyan neveli a gyerekeit, de a megbánás legapróbb jelét sem mutatja.

Hirdetés