Rászállt a rendőrség a meztelen gyerekét alázó polgármesterjelöltre, kidobták a pártból is

Két felvétel is előkerült az újrázni készülő polgármesterről, amelyeken bestiálisan bánik a családjával.

Hirdetés

Hivatalból indul rendőrségi eljárás ellene, és pártjából, a PNL-ből is kizárták a Beszterce-Naszód megyei Oláhszentgyörgy újrázni készülő polgármesterét, Traian Ogâgăut, miután két felvétel is kiszivárgott róla, amelyen vadállati módon bánik a családjával.

Egy megrendítő videófelvételt még szerdán került nyilvánosságra, ezt maga Ogâgău készítette a 10 éves lányáról, aki meztelenül, feltartott kezekkel térdel arccal egy szekrény előtt, és sírós hangon ismételgeti az apja által a szájába adott frázisokat: „Nem vagyok már szemtelen, nem bosszantom többé anyut és aput”; „A legszemtelenebb lány vagyok ebben a hotelben”; „Mostantól jó kislány leszek”.

A megrázó képsorok nyilvánosságra kerülése után Traian Ogâgău a Facebook-oldalán tett közzé egy felvételt, amelyen elismeri, hogy tényleg ő készítette a videót egy sízés alkalmával egy szállodában, de annak kiszivárogtatását a választási kampánnyal hozza összefüggésbe, PSD-tempónak nevezi, kikéri magának, hogy bárki beleszóljon, hogyan neveli a gyerekeit, de a megbánás legapróbb jelét sem mutatja.

Úgy szónokol ízléstelen, trónszerű, műbőr irodai székén, mint aki jól végezte dolgát.

Hirdetés

Ma (csütörtök) egy hangfelvétel is előkerült, amely a polgármester otthonában készült. Ezen bestiális módon szidja a gyermekeit, közben tör-zúz, és vélhetően fizikailag is bántalmazza a zokogó kiskorúakat.

Időközben a Beszterce-Naszód Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Crina Sîrb a Gazeta de Bistrița című helyi lapnak elmondta, hogy hivatalból eljárást indítanak az agresszív elöljáró ellen, pártja, a PNL pedig kiebrudalta, hiszen a kampányhajrában nincs szükségük ehhez hasonló botrányokra. És persze el is határolódnak, mint a huzat, és elítélik…

Kampány közben (Traian Ogâgău/Facebook)

Amúgy ezek azok az arcok, akik bizalomgerjesztő mosollyal az ábrázatukon kezet fognak önnel az utcán és lágyan odasúgják: szavazz rám.

Hirdetés