Máramarosi PSD-s képviselő: Elkelne időnként egy-egy román is az ország élén!

Erre mit lehet mondani? Esetleg megkérdezhetjük a jóembert: kend vajon hol élt az elmúlt 30 évben?

Hirdetés

Pár nap, és véget ér az elnökválasztás második fordulójának kampánya. A voksot követően elül majd a fosvihar, amellyel egymást bombázzák a pirosok (PSD, Dăncilă) és a kékek (PNL, Iohannis). Addig azonban nincs megállás: tolni kell az anyagot a ventilátorba, hadd menjen.

A csütörtöki adag Máramarosból érkezett. Az ottani PSD-vezérek tartottak egy pöpec kis sajtótájékoztatót. Itt történt, hogy a címben említett képviselő úr váratlanul kifakadt Iohannis elnök(jelölt) úrra. Tessék csak nézni, milyen szépen ömlik a szar a szájából:

„Vallási alapú elkülönülést gerjesztett az országban: ortodoxok és mások, katolikusok és mások. Elkülönülést gerjesztett azok között, akiket úgy hívnak, hogy Vasile, Ion, Gheorghe. Nem lehet mindenki Eduard, nem lehet mindenki Hellvig, nem lehet mindenki Kövesi, Orban, nem lehet mindenki Ludovic. Elkelne időnként egy-egy román is az ország élén. Az övék a végrehajtó hatalom, ha nekik adjuk az elnökséget is, idegen enklávé válik belőlünk. Szerintem ez nem normális. Meg vagyok győződve, hogy a román népben több a Vasile meg a Ion, mint a Ludovic.”

Hát így. Csak ülünk, isszuk a kávénkat és bámuljuk a monitort. Ekkora nettó baromságot ugyanis a drága jó megboldogult Vadim vezér óta nem hallottunk. Igaz, ő sokkal ízesebben tudta előadni a saját hülyeségeit. Akinek van kedve, megnézheti (15 perc 30 másodperctől), milyen sótlanul tolja a képviselő úr. Hahó, domnu’, ettől nem fog felrobbanni a puliszka!

Hirdetés