Fotó forrása: btonline.ro

Manelével és bohóckodással ütik el az időt egy botoșani oltóközpontban az alkalmazottak

Azt hittük, hogy már semmin nem tudunk meglepődni ebben az országban, de tévedtünk.

Hirdetés

Az oltások iránti érdeklődés hiányában sem unatkoznak az egészségügyi alkalmazottak egy oltóközpontban Botoşani megyében: a TikTokra felkerült rövid felvételek tanúsága szerint manelére rögtönzött tánclépésékkel szórakoztatják magukat és persze a közösségi videómegosztón fenn lévő ismerőseiket.

A bohóckodást a megyeszékhelyen található Gheorghe Asachi Szakkollégium sporttermében örökítették meg. Az alkotók kreativitására vall, hogy minden kezük ügyében lévő eszközt beépítettek a „műsorba”: kosárlabdát, vágott virágokat, fertőtlenítőszert, sőt, még egy kormányhatározat nyomtatott papírlapjait is. Az egyik asszisztensnő a középső ujját is meglebegteti az egyik felvételen.

Az még nem derült ki, hogy mindezt munkaidőben vagy azon kívül vették fel, de a Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) is kíváncsi erre a részletre. Az biztos, hogy ez a viselkedés nem egy olyan dolog, amely az alkalmazottak becsületére válna – állapította meg Monica Adăscăliţei Botoşani megyei DSP igazgatója. Tájékoztatása szerint értesítették Botoşani polgármesteri hivatalát az esetről, mivel az oltóközpontok működtetése az önkormányzatok hatáskörébe tartozik, ugyanakkor vizsgálatot indítottak a felvételek kontextusának megállapítására.

Legalább a hangulatra nem lehet panasz, ha már nem tolonganak Botoşani megyében (sem) az oltásokért.

A videókat itt lehet megtekinteni.

Hirdetés