Ja semmi, csak Romániában eladtak a Facebookon egy második világháborús ágyút…

Az ágyún újak voltak az abroncsok, és így is csak 3000 eurót kóstált. A hülyének is megéri…

Hirdetés

Egy második világháborús ágyút kínált eladásra egy férfi egy craiovai adásvételi Facebook-csoportban. A hirdetés értelmében ráadásul elég olcsón, mindössze 3000 euróért lehetett hozzájutni a harci eszközhöz, az árban pedig a szállítás díja is szerepelt.

Természetesen a kommentszekcióban azonnal fel is robbant a humorbomba.

„Benzines vagy dízel?”

„Van hozzá muníció is? Remélem ki lehet próbálni…”

„Géppuskára cseréled?”

Ilyen és ehhez hasonló élcek röpködtek egymás után.

Hirdetés

Egy másik hozzászóló egy tankról készült fénykép kíséretében írta a következőt: „Csere érdekel? Kicsit volt használva Irakban.” A hirdető válasza sem váratott sokat magára: „Az enyémen újak az abroncsok.” És valóban – a kép alapján ráadásul téli gumik.

A vicceskedő hozzászólások között azért páran arra is figyelmeztették a craiovai férfit, hogy ha a hirdetés tényleg valós, akkor könnyen összetűzésbe kerülhet a hatóságokkal.

Persze volt, aki ezt is viccesen fogalmazta meg. „Nincs otthon étel, és hallottad, hogy a dutyiban ingyen van?” – így az egyik hozzászóló.

Minden esetre a január 23-án este posztolt hirdetést másnap már az „ELADVA” szócskával frissítette a hirdető, így könnyen meglehet, hogy a hétvégén Romániában gazdát cserélt egy ágyú.

Most mi van abban?

Hirdetés