„Hé, Vasile! Leváltottak? Nem? Akkor jó!”

Így beszélte meg az újságírók előtt Marcel Ciolacu a kormányátalakítást Vasile Dîncu védelmi miniszterrel. Hát nem lazák a fiúk?

Hirdetés

A héten csak úgy röpködtek a pletykák az újabb kormányátalakításról, s a sajtóhírek szerint a miniszterek közül a védelmi tárcát vezető Vasile Dîncu széke inog a leginkább, mert állítólag nem mindenkinek tetszett, hogy kiszivárogtatta a nemzetbiztonsági törvény tervezetét, még a Szociáldemokrata Párt (PSD) vezérkarának sem.

Pénteken Vasile Dîncu épp a párfőnökével, Marcel Ciolacuval tartott közös sajtótájékoztatót, így remek alkalom adódott az újságíróknak, hogy megkérdezzék a pártelnök urat, hogy igaz-e a hír, miszerint Dîncu hamarosan elbúcsúzhat a miniszteri székétől. Erre Ciolacu a legnagyobb lazasággal megkérdezte a mellette ülő Dîncut: „Hé, Vasile! Eltávolítottak? Nem? Akkor azt jelenti, hogy nem!”

Itt a nagy jelenet:

Citește mai mult la: https://digi24.ro

Hirdetés

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Szóval így zajlanak a dolgok a Victoria-palotában, ahonnan egyébként az is kiszivárgott, hogy talán az RMDSZ-es Novák Károly Eduárd sem biztos, hogy folytathatja a sportminisztérium élén – a román sajtó szerint a „botrányos” megnyilvánulásai miatt –, de a liberális Virgil Popescu energetikai miniszter sem alhat nyugodtan.

Hirdetés