Ezúttal a bunkó beszólásairól híres „géppuskás” képviselőnek volt akkora szája, hogy nem fért rá a maszk

A PSD-s politikusok egyelőre nem a példás magaviseletükkel tűnnek ki a tömegből a pandémiás maszkabálon.

Hirdetés

A nagyszájú törvényhozók kategóriájában is rendszerint kiemelkedően teljesítő Cătălin Rădulescu PSD-s képviselőnek ismét sikerült bebizonyítania, akkora arca van, hogy az valami hihetetlen.

Az egyik agyament kijelentése miatt a „Géppuskás” becenévre hallgató parlamenti képviselő ezúttal is a szájával hívta fel magára a figyelmet: több pártbéli kollégájához hasonlóan „elfelejtette”, hogy zárt térben kötelezően maszkot kell használni, s amikor a rendőrök emlékeztették erre, még ő állt az erdő felől.

A balhé egy bukaresti benzinkútnál történt, s a G4Media.ro információi szerint a politikus még a helyszínelő rendőröket is szidalmazni kezdte, állítólag azt is mondta nekik, hogy ő annyira fontos méltóság, nem köteles maszkot hordani. „Példás” viselkedése miatt két bírságot is kiosztottak neki: egyet csendháborításért, egyet a maszk hiánya miatt.

Rădulescu akkor sem lopta be magát a szívünkbe, amikor a 2017-es kormányellenes tüntetések idején vízágyúval és gépfegyverrel akart tömeget oszlatni, de ő volt az, aki Dragnea lecsukása után az orvosoknak azt üzente, hogy a PSD négyszer akkora fizut adott nekik ajándékba, s most szépen vissza kéne azt adni, és nyugodtan elhúzhatnak innen külföldre, vagy ahová akarnak.

Hirdetés