A „géppuskás” képviselő idióta beszólásai a szoci haveroknál is kiverték a biztosítékot

Ezért a saját pártja ráült Cătălin Rădulescu szájára.
Hirdetés

A derék PSD-s képviselő urat talán nem kell bemutatni. Rădulescu mester volt az, aki a 2017-es februári tüntetések idején vízágyúval és saját gépfegyverével akarta szétoszlatni a tömeget.

És ő volt az, aki a családról szóló romániai népszavazás kudarca után kapta magát és begurult a népre. Mármint az egész román népre, amblokk!

És naná, hogy ő volt az is, aki a múlt vasárnapi európai parlamenti népszavazás buktája, no meg Liviu Dragnea lesittelése kerülése után azt hörögte (többek között), hogy az orvosok, akiknek a PSD négyszer akkora fizut adott ajándékba, most szépen adják vissza a zsetont és menjenek a szemük világába, külföldre.

Na, ez volt az a pont, ahol a PSD-s haverok is összevonták a szemöldöküket. Mert hogy valaki bunkó, az ezekben a körökben nem feltétlenül szalonképtelen. De hogy valaki egy nagy választási szívás és a vezér lefejezése után nekiáll frontálisan csesztetni az amúgy is büntetőhangulatban levő népet, na, ez már az IQ 60-as szintet is alulról súrolja.

Ezért aztán a PSD végrehajtó bizottsága úgy döntött, megtiltja Rădulescunak, hogy a nyilvánosság előtt nyilatkozgasson. Pont.

Hirdetés

Azt azonban a végrehajtó bizottság is bevallotta: nincs semmi garancia arra nézve, hogy a „Géppuskás” tartani is fogja magát a tilalomhoz.

Jó, mi?

Hirdetés