És az megvan, amikor a mélyromán hisztiamazon, Diana Şoşoacă találkozott a medvékkel? (VIDEÓval)

S ha már így alakult a napja, mit tett? Természetesen cirkuszolt egyet.

Hirdetés

Micsoda hír, micsoda szenzáció: a legfüggetlenebb szenátor, a mindenhez is értő Diana Șoșoacă szombaton délután találkozott egy medvével és két boccsal a Transzfogarason áthaladva. A kortárs román politika leghangosabbika nem lakossági gyűlést tartott a környéken, hanem épp arrafelé autókázott, aztán leparkolt és azonnal élőzött egyet a Facebookon, amikor meglátta a bundásokat.

Akik szerinte Ceaușescu idejében sokkal jobban éltek, mert legalább etették őket, de most az emberek éheztetik a vadakat és a kormánynak is az a célja, hogy kinyírja őket, ahelyett hogy vigyázna rájuk.

Miközben fejtegette csodálatos elméleteit, megérkezett a helyszínre egy környékbeli polgármester, akivel természetesen össze is kapott, amiért el akarta hajtani a medvéket az út széléről. „Ceaușescu idejében halomra lőtték a medvéket, asszonyom!” – világosította fel a szenátort az arra járó elöljáró, de Șoșoacának persze még hosszú percekig be nem állt a szája.

Azt nem tudjuk, hogy a történet szereplői közül ki kitől félt a legjobban.

Hirdetés

Szintén a Transzfogarason egy turistának az a remek ötlete támadt, hogy az autó ablakán kihajolva próbálja közelebbről szemügyre venni az útszéli medvéket. Nem lettünk volna a helyében… Érdemes megnézni ezt a videót is:

Hirdetés