És akkor az alvilági faszagyerektől elkoboztak 93 darab… gumióvszert

Mit, ó mit bizonyíthat ekkora mennyiségű koton?

Hirdetés

Van ez a Sile Cămătaru nevű bűnöző egyén (rendes nevén Vasile Balint), aki a nem kevésbé híres testvérével, Nuţu Cămătaruval együtt Bukarest – és az egész ország – leghíresebb gazemberei közé tartozik (persze csak ha nem számolunk ide jó néhány politikust).

A két fickó élete abból áll, mint a bűnözőké általában: vagy szabadultak, vagy börtönben vannak és így tovább. Míg a báty, Nuţu tavaly márciusban jött ki a börtönből, az öcsi, Sile éppen börtönbüntetését kezdi, miután csütörtökön jogerősen 6 évre elítélték prostituáltak futtatása, azaz kerítés miatt. Ráadásul úgy, hogy feltételesen van szabadlábon, így a korábbi büntetéséből maradt további bő három évet is le kell most ülnie, tehát összesen több mint 9 évet.

Nos, a bizonyítási eljárás során Silétől elkoboztak egy elektrosokkolót és 93 darab London márkájú gumióvszert is.

Az ügynek egyébként tucatnyi vádlottja volt, bukaresti kaszinók és masszázsszalonok vezetői és alkalmazottai, akik azzal foglalatoskodtak, hogy a testi örömökre vágyó klienseket összehozzák az ősi mesterséget űző hölgyekkel. A jelek szerint Sile Cămătaru volt az ügyletek biztonsági felelőse is, hogy úgy fogalmazzunk.

Hirdetés