Képünk illusztráció.

Épp nincs dugó? Nosza, ralizzunk egyet a sugárúton! (VIDEÓval)

Két polgárnak semmi jobb nem jutott eszébe a forró brassói éjszakában.

Hirdetés

Kánikula van, szabadságidőszak, hát persze, hogy az ember el akarja ütni az időt valahogy. Persze, mindig akadnak  olyan vagányok, akiknek a pecázás, romantikus séta, hegymászás, strandolás, ejtőernyős ugrás, parkúr nem elég az adrenalinlökethez.

Feltehetően így gondolkodhatott az a két brassói polgár is, aki a forrró brassói éjszakában kapta magát és rögtönzött autóversenyt szervezett az egyik sugárúton.

A felvételen látszik, amint a két autó vészes sebességgel robog, behajt a körforgalomba, igazán filmbe illő kerékcsikorgatás közepette fordul egyet, majd elindul visszafele és megáll közvetlenül egy gyalogátjáró után.

Itt a két vitéz versenyző tanácskozik egy kicsit. Mindeközben látható, hogy a késői óra ellenére más autók is közlekednek a „pályán”, sőt, az egyik figyelmeztető jelleggel a ralisokra dudál, de hát ki az, aki az ilyen hősöknek parancsolni tud. A két autó motorja felbőgött, és elkezdődött a második futam.

Ja, a rendőrök parancsolni tudtak volna nekik, csak épp nem jártak arra. A felvétel alapján viszont elindították a nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Hirdetés