Elhunyt két fertőzött Háromszéken, országos szinten 248-ra nőtt az áldozatok száma (FRISSÍTVE)

Járványhelyzetben eddig még soha nem jelentettek be egyetlen nap alatt annyi halálesetet, mint csütörtökön.

Hirdetés

Hozzá kellett szoknunk sajnos ahhoz, hogy a délutáni órákban minden nap érkeznek rossz hírek a koronavírus-fertőzés áldozatainak számáról. A Stratégiai Kommunikációs Csoport csütörtökön délután 17 újabb halálesetet jelentett be, ezzel országos szinten 246-ra nőtt az áldozatok száma.

Frissítés

Az esti órákban két újabb halálesetet jeleztek: egy 59 éves Teleorman megyei, és egy 60 éves brassói férfi adta fel a harcot, mindketten egyéb betegségekben is szenvedtek. Ezzel 248 halálos áldozatnál tartunk Romániában. Csütörtökön jelentették egyébként a legtöbb halálesetet egyetlen nap alatt, huszonnyolcat.

Rossz hírek érkeztek a sepsiszentgyörgyi megyei kórházból, ahol két páciens is feladta a küzdelmet a vírussal. Hétfőn elhunyt egy 78 éves nő, akiről halála után derült ki, hogy fertőzött volt, állítólag érintkezett a lányával, aki egy másik fertőzöttel is találkozott. Április 7-én elhunyt egy 49 éves háromszéki férfi is a sepsiszentgyörgyi kórházban, aki korábban veseátültetésen esett át.

A kommunikációs csoport által a délutáni órákban bejelentett áldozatok közül hatan a suceavai megyei kórházban vesztették életüket, ahol továbbra is drámai a helyzet.

Hirdetés