Egymást érik ma a medvés hírek: egy férfi kórházba került, miután megtámadta egy nagyvad (VIDEÓval)

A predeáli sípályán pedig egy játékos kedvű fiatal egyed vett üldözőbe egy sízőt.

Hirdetés

Medve támadt rá egy 37 éves férfira a Máramaros megyei Szarvaszó (Sarasău) közelében. A férfit a máramarosszigeti kórházba szállították, állapotáról egyelőre nem közöltek bővebb információt.

Ma egyébként is bővelkedett a medvés hírekben a romániai sajtó: nem sokkal korábban egy síző által készített felvétel kezdett el terjedni a médiában, amin egy medve üldözi őt. Az eset a predeáli sípályán történt.

A férfi előtt az erdőből egy fiatal egyed cammogott ki a pályára, így megállt, és figyelmeztette az utána jövőket. Perceken belül jó pár síző összegyűlt, ám az állat, ahelyett hogy elmenekült volna, kíváncsian közeledni kezdett feléjük.

Szerencsére nem viselkedett agresszíven, inkább játékos volt. A videót készítő férfi, hogy a többiektől elcsalogassa, útnak indult lefelé, az állat pedig futni kezdett utána. Egy idő után szerencsére megunta a dolgot, és visszament az erdőbe.

Hirdetés

A predeáli pályán ráadásul nem is ez az első hasonló eset.

Délelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy hajnalban Gyergyószentmiklóson, egy bevásárlóközpontnál sétálgatott egy medve, szintén egy fiatal példány.

Hirdetés