Egy szocdem képviselő szerint az RMDSZ vezetői öltönyös hunok, akik szégyellhetnék magukat

Hiányzott egy kis magyarellenesség a politikai közbeszédből? Tessék parancsolni!

Hirdetés

A politika egy rusnya, szőrös állat, ma pedig ismét kijutott a magyarellenes megnyilvánulásokból az elöljáróink körében, mintha Iliescu születésnapján hirtelen visszaröppentünk volna a `90-es évek magyargyűlölő hétköznapjaiba.

Még meg se száradt a kifröcsögő nyál Alin Tișe, a Kolozs megyei tanács elnöke állán magyarellenes kirohanása után, máris egy PSD-s politikus vette át tőle a stafétát.

Radu Cristescu képviselő Facebook-bejegyzésében odanyilatkozta, hogy „az RMDSZ-es horda” vezérei úgy viselkednek „mint Attila hunjainak leszármazottai”, akik nem törődnek azzal, hogy ártatlan embereken gázolnak át.

Căpeteniile hoardei UDMR-iste se comportă în continuare ca niște urmași ai hunilor lui Atila, fără să le pese că lovesc…

Közzétette: Radu Cristescu – 2021. március 3., szerda

 

Hirdetés

A képviselő úrnak nyilván az a baja, hogy az RMDSZ is megszavazta a Cîțu-kormány költségvetését, amellyel szerinte gyermekek és nyugdíjasok millióitól veszik el a pénzt (mert ugye nem nő se a gyerekpénz, se a nyugdíj).

Azt ugyan hozzáteszi, hogy a romániai magyarok túlnyomó többsége rendes ember, neki csak a vezetőikkel van baja, akik „30 éve manipulálják őket”.

Így aztán ezek az „öltönyös hunok” szégyellhetnék magukat.

A nyomasztó kérdés pedig csak az marad, hogy vajon tud-e Kelemen Hun(or) lóról hátrafelé nyilazni?

Hirdetés