Egy romániai településen öt éve áll az útkereszteződés közepén egy pózna, és nem tudja, merre induljon :(

Energiája még csak lenne a továbblépéshez, csak hát az elhatározás…

Hirdetés

Néha még a kelet-európai ember is meglepődik, de már meg se lepődik rajta.

Az Arad megyei Nagyzerinden van egy útkereszteződés, és annak a kellős közepén ott áll egy villanyoszlop tanácstalanul – nem tudja szegény eldönteni, merre menjen. A pózna ráadásul komoly veszélyt jelent a Feketegyarmat felé letérő autósokra, akik, ha nem figyelnek telibe kapják a betonoszlopot.

Az esetre egy temesvári férfi hívta fel a figyelmet, aki arra járva majdnem eldobta az agyát a látottaktól, és a Facebook-oldalán osztott meg néhány képet.

Az Adevărul meg is kereste a helyi polgármestert, aki jó reggelt kívánt nekik, és közölte, hogy a cucc már vagy öt éve áll az út közepén, és hiába küldözgeti a panaszokat az útügyi hatóságnak. Különben azt is elmondta, hogy voltak már balesetek az oszlop miatt.

A „munkálatot” az Arad-Nagyvárad út felújítása keretében az olasz Astaldi cég végezte el annak idején, és mivel éppen útban volt az a fránya oszlop, hát egyszerűen körbeaszfaltozták.

Hirdetés

Sebaj, mert az útügyisek a helyzet magaslatán voltak, és megtalálták a megfelelő megoldást: azóta sem vették át az elkészült utat a kivitelezőtől.

Ezzel a zerindiek nem sokat érnek, de ez van.

„Itt állok, másként nem tehetek” – nyilatkozta a villanyoszlop, aki azóta sem tudja, szegény, merre induljon.

Hirdetés