Foto: Bihoreanul.

Covid-menyasszonyok évadja: sajnos megvan a második fertőzött lagzizó menyasszony

Ő is Bihar megyei. És érdekes módon neki is rendőr a férje.

Hirdetés

Emlékeznek még a Bihar megyei rendőrség volt parancsnok-helyettese fiának lagzijára a múlt hét végén? Amikor a 350 vendéges bulit a hatóságok robbantották fel, aztán kiderült, hogy a menyasszony koronavírus-fertőzött és az egész ünneplő tömegnek karanténba kellett vonulnia?

Nos, az eset szinte kísértetiesen megismétlődött, ezúttal Margittán. A menyasszony nővérként dolgozik a helyi kórházban, a vőlegény pedig, mit ad Isten, szintén rendőr. A lagzi szintén a múlt szombaton volt, egy helybeli vendéglőben, több mint 100 meghívottal. A különbség annyi volt, hogy ezúttal a rendőrség nem nézett be a bulira.

Eltelt pár nap, az ifjú házasok szépen kirakosgatták a Facebook-oldalukra az esküvői képeket, videókat, aztán csütörtökön, egy nappal azelőtt, hogy az ifjú hitves visszatért volna a kórházba dolgozni, elvégezte a koronatesztet. És bumm, kiderült, hogy pozitív. A hölgyet pénteken kivizsgálták, de mivel tünetmentes volt, otthoni elkülönítőbe küldték a férjével együtt.

Ja, az ifjú férj a hírek szerint azt mondta feletteseinek (rendőrök, ugye), hogy a lagzin minden szabályt betartottak, kültérben zajlott a buli. Nem nagyon értjük, miért mondta ezt, hiszen a kitett képeken világosan látszott, hogy beltérben táncol a násznép. Azért használunk múlt időt, mert csütörtök estére az ifjú házasok lezárták a Facebook-oldalaikat. Nem hiába.

Hirdetés

A Bihar megyei egészségügyi hatóság természetesen elkérte a pártól a meghívottak listáját, következik a járványügyi ankét, aztán eldöntik, kik kerülnek karanténba és kik nem. De ha az ifjú pár továbbra is ködösít, bizony könnyen előfordulhat, hogy vádat emelnek ellenük.

Na kérem, hát így tessék lagzizni ezekben a vírusos időkben.

Hirdetés