Olyat alkottak az útügyesek, hogy ovisoknak szervezett aszfaltrajz-vetélkedőre is benevezhetnének (VIDEÓval)

Pedig útburkolati jelzések újrafestéséről lenne itt szó, csak hát a végeredmény nem lett a legtökéletesebb. Vagy ez művészet? Nehéz eldönteni.

Hirdetés

Mindjárt az elején szögezzük le: az útburkolati jelzések újrafestése dicséretes és fontos meló – mint tudjuk, amit használnak, az idővel megkopik –, ráadásul pontos, fegyelmezett munkát igényel.

Ez épp nem mondható el arról a brigádról, melynek szakavatott tagjai újrapingálták az úttestet Jád és Aszúbeszterce (Beszterce-Naszód megye) között, 4 kilométeres szakaszon.  Íme:

A helyzet az, hogy a végeredmény úgy néz ki, mintha egy nulladik osztályos diák munkafüzetében születő kísérletekből inspirálódtak volna. De lehet, hogy egyszerűen csak fáradt volt a társaság. Vagy kezdő volt a sofőr?  Itt egy újabb kedvenc:

Hirdetés

Tény, hogy az úttest felezővonalát elég sajátos módon sikerült aszfaltra vinni – nagyon artisztikus lett, itt egy videó is erről. (A kivitelező azt ígérte, péntekig újrafestik az említett szakaszt. Ha az idő engedi. Az arra járó sofőröknek nem kívántak sok szerencsét.)

 

Hirdetés