Á, semmi, csak az eltévedt kommandósok ismét ártatlanokra törték rá az ajtót (VIDEÓval)

Benézték a házszámot. Megint.

Hirdetés

Lenne egy javaslatunk a belügyminisztérium számára: talán nem ártana elküldeni a terepmunkát végző alkalmazottakat egy tájékozódási kiképzésre, hátha utána többé nem fordul elő, hogy kommandósok törik be rossz címen az ajtót, és kényszerítik földre az ott tartózkodókat.

Hasonló esetekről írtunk már korábban, s sajnos szerdán hajnalban sikerült megismételni, ezúttal Clinceniben (Ilfov). A maszkosok természetesen úgy érkeztek, ahogy szoktak: nem csengettek, nem kopogtak, ehelyett széttörték a bejárati ajtót, és ráfogták a fegyvert a lakásban élő nőre, aki a lányával tartózkodott a családi házban.

A perelni készülő nő azt állítja, a földre kényszerítették és még a kutyáját is le akarták lőni egy adott ponton, majd persze kiderült, hogy a fiúknak semmi keresnivalójuk nem volt ott: a házkutatási parancs szerint a szomszéd házba kellett volna „beköszönni”.

Hasonló tragikomikus incidens történt pontosan egy évvel ezelőtt is, akkor egy brassói édesanyára és két kisgyerekére sikerült tévedésből rátörni az ajtót, de a rendőrség különleges egységeinek egy családi találkozót is sikerült emlékezetesebbé tenniük Bukarestben, persze akkor is eltévesztették a házszámot.

Hirdetés