A nap, amikor Diszkós Orlando beperelte a miniszterelnököt, mert az orosz kémnek nevezte őt

Semmi, csak az urak néha nem tudják eldönteni, hogy milyen műfajú filmben játszanak.

Hirdetés

Eugen Orlando Teodorovici, a rossz emlékű Dăncilă-kormány volt pénzügyminisztere a Facebook-oldalán jelentette be a népnek, hogy beperelte Florin Cîțu miniszterelnököt, és büntetőfeljelentést is tett ellene, amiért az (Cîțu) többször is azzal vádolta őt (Teodorovici), hogy orosz kém, illetve az ország érdekei ellen tevékenykedett hivatali idejében.

A háta mögött Diszkós Orlando becenéven emlegetett PSD-s politikus hangsúlyozta, hogy ezekre a vádakra semmiféle bizonyíték nincs. Egyúttal Klaus Iohannis elnököt is felszólította, hogy vegye fel ezt az ügyet a Legfelsőbb Védelmi Tanács (CSAT) mai (szerda) ülésének napirendi pontjai közé, vizsgálják ki a vádakat, és tájékoztassák a népet a következtetésekről.

Diszkós Orlando nagyon unatkozhat, miután kiesett a pikszisből, ráadásul a PSD elnökségét is csúfosan elbukta Marcel Ciolacuval szemben.

Mondjuk Diszkós Orlando és Cîțu köztudottan úgy rühellik egymást, mint Petőfi a kukoricagölödint. Teodorovici az előző PSD-kormány megbuktatása után például lazán lekurvázta ellenlábasát a Parlamentben, de a szocdem politikus amúgy is a külvárosi modoráról és botrányos megnyilvánulásairól volt ismert. Most újra előbújt, csinálni egy kicsit a fesztivált, bár nem mondanánk, hogy hiányzott.

Hirdetés