Diszkós Orlando önfeledten kurvázott egyet a parlamentben, és akkor még csak kedd van

Alaposan meghajtotta a suttyórollert Eugen Orlando Teodorovici leköszönő pénzügyminiszter az alakuló Orban-kormány miniszterjelöltjeinek keddi meghallgatásán.

Hirdetés

Az egyébként csak Diszkós Orlandónak becézett politikus amúgy sem a jó modoráról híres, mi is írtunk korábban arról, hogyan inzultált egy újságírót.

Most épp a kurvabombát sikerült ledobnia a parlamentben.

Mondjuk éppen az ő posztjára javasolt Florin Cîțu meghallgatása zajlott, így némiképp érthető, hogy Diszkós Orlandónak zabszem volt a fenekében. A meghallgatás alatt végig indokolatlanul belekotyogott az egészbe, és nem hagyta, hogy a kollégái politikusost játsszanak, többek között azt is megjegyezte, hogy utódjelöltje igazán beszélhetne öt percet a jegyzetei nélkül is, szóval kóstolgatta a srácot rendesen.

Majd a következőt sikerült hozzáfűznie: „Szeretem a kurvákat, de nem a politikában.” Egyes források szerint: „Szeretem a kurvákat, de nem a szőkéket” – bár szerintem az előbbi hangzott el.

A Digi24 videót is közölt Diszkós Orlando fényes pillanatáról, a PSD-s politikus ennek ellenére mindent tagadott utólag, és arra szólította fel az újságírókat, hogy ellenőrizzék még egyszer az információt.

Hirdetés

Így hát az újságírók ellenőrizték még egyszer az információt, és úgy találták, hogy Orlando „Diszkós” Teodorovici tényleg egy tahó.

Florin Cîțu meghallgatása egyébként nem ment túl jól: nem ő lesz a pénzügyminiszter.

Hirdetés