Fotó: Monitorulexpres.ro

A hónap idiótája talajrészegen, bedrogozva tört össze tizenkét autót Brassóban

A jogosítvány nélkül randalírozó sofőr egy ismert vállalkozó fiacskája.

Hirdetés

Összeveszett a barátnőjével, majd talajrészegre itta magát egy 31 éves bukaresti férfi Brassóban, aztán beült a terepjárójába, mert úgy érezte, le kell vezetnie a feszkót. Ekkor támadt egy borzasztóan rossz ötlete: egyenként nekihajtott 12 (!) szabályosan parkoló autónak a Noa negyedben.

A fiatalembert végül a környékbeli lakók rángatták ki az autójából, majd a földre fektették, míg kiért a helyszínre a rendőrség és a mentő.

Itt még nem ért véget a cirkusz: a randalírozó férfi állapotáról sokat elárul, hogy a rendőrök nem is tudták megszondáztatni, ekkor aztán mentőbe tuszkolták, ahol letépte magáról a nyakmerevítőt és össze akarta törni a elsősegély-felszerelést is.

A kórházban kiderült, hősünk annyi szeszes italt fogyasztott, csoda, hogy nem esett alkoholkómába, ráadásul tudatmódosítókkal is fokozta a hangulatát, és a jogosítványa is fel volt függesztve. Az autópusztító férfi egyébként a 90-es évek egyik legismertebb üzletemberének, Sever Mureșannak a fia. Az apuci többek közt arról híres, hogy csődbe juttatta a Dacia Felix Bankot.

Hirdetés