A hétvége rosszcsontjai: három kiskorú szétvert és kifosztott egy háromszéki iskolát

Történtek hajmeresztő dolgok is, míg mi a hétvégi menüsoron gondolkodtunk, két szieszta között.

Hirdetés

Három kiskorú olyan kaliberű ámokfutást rendezett az árapataki (Kovászna megye) iskolában, hogy még a helyi rendőrök is följebb pöckölték a kalapjukat a nagy csodálkozás közepette.

A megyei rendőrség közleménye szerint a hétvégén a rosszcsont gyerekek valahogy bejutottak az iskola melletti raktárhelyiségbe, ahonnan összeszedtek egy csomó kulcsot, így lazán bejutottak az osztálytermekbe is.

Ha már ott voltak, magukkal vittek egy csomó tankönyvet és tanfelszerelést, de a zsákmánnyal nem elégedtek meg, az is eszükbe jutott, hogy szétverjenek ezt-azt.

A kárfelmérés alapján a kiskorú bűnözők nagyon megharagudtak az iskolai fűtésrendszerre, mert több rézcsövet is eltörtek, de tönkretették a mosdókat ellátó vízcsöveket is, elvágták a kávéfőző és a mikrohullámú sütő kábelét, aztán a folyosón talált poroltókkal is szórakoztak egy picit, hogy kerekebb legyen az élmény.

A rendőrség már be is azonosította az elkövetőket a térfigyelő kamerák felvételei alapján: három 9 és 11 év közötti kiskorúról van szó, akik úgy nagyjából 4000 lejes kárt hagytak maguk után.

Hirdetés