„Olyan szép az elnök asszony teste!” (VIDEÓval)

Mikor azt hisszük, nincs mélyebb szint egy választási kampányban. És kiderül, hogy van.
Hirdetés

Úgy tűnik, választási kampányban versenyt futnak egymással a kampányolók, hogy ki mondja a nagyobb baromságot időegység alatt.

Nos, a különböző barom(m)éterek jelzései egybehangzóan arra utalnak, hogy jelen pillanatban a szocik vezetnek a hülyeség terén, mégpedig a következő kinyilatkoztatásokkal. A valósághűség kedvéért: a mondatok egy kampányrendezvényen hangzottak el. (Hol máshol, hă hă.)

Csak a legnagyobb marhaságokat válogattuk ki, tessék, az első gyöngyszem, amely egy volt belügyminiszter fejéből pattant ki (miniszter, na ja):

„Látták az elnök asszonyt (Viorica Dăncilă PSD-s elnök asszonyról és államelnökjelölt asszonyról van szó van szó, naná! – a szerk.), hogy pingpongozik. Mindenkit megvert. Ezt fogja csinálni a választáson is. Amit azonban nem tudta(to)k, első kézből mondom, az elnök asszony versenyszerűen úszott, ezért olyan szép a teste, láttá(to)k, elegáns, van neki sziluettje.”

Hát, izé, csak kapkodjuk a levegőt. Ilyen lehetséges? Ezek szerint igen. Na de tessék csak várni, van tovább is:
A második kapitális hülyeség egy polgármester ajkai közül röppent elő, tessék:

„Azt hiszem, hogy jelen pillanatban Viorica Dăncilă asszony nem csak a romániai politika legerősebb asszonya, hanem a román politika egyik legerősebb férfia.”

Hirdetés

Na, erre már a légüres tér iszonyatos magánya vesz körül minket. Mert elképzeljük, hogy a polgármester úr elképzeli, hogy… de nem folytatjuk. Tiszta horror!

Ja, aki esetleg kíváncsi az egész előadásra, nézze meg a videót. De csak, ha nem fél az agyhaláltól:

 

Hirdetés