Három arrogáns rendőr besétált egy random céghez balhézni kicsit

Eltévesztették a címet, de ha már betértek, keménykedni kezdtek. Emberükre leltek.
Hirdetés

Három rendőr minden jogalap nélkül alaposan megbolygatta egy temesvári tanácsadó cég átlagosnak ígérkező munkanapját, és még nekik állt feljebb. A rendőrök egy előállítási paranccsal sétáltak be a cég székhelyére. Sehogy sem akarták elhinni az alkalmazottaknak, hogy rossz helyen járnak, és a tévedés oka, hogy két Constructorilor utca is található Temesváron.

Ahelyett, hogy belátták volna tévedésüket, elkezdték a cég igazgatóját vegzálni, hogy adjon írásos nyilatkozatot arról, hogy nem ott dolgozik a férfi, akit keresnek. Az igazgatónő ezt megtagadta, és felkérte a hívatlan vendégeket, hogy távozzanak, amire a rendőrök nem voltak hajlandóak.

Innen eszkalálódott el a vita egészen addig, hogy a rendőrök erősítést hívtak a helyszínre, hátratett kézzel megpróbálták előállítani a nőt, majd megbüntették. Csakhogy ő sem adta alább, felhívta a 112-őt, hogy  bejelentse, két rendőregység zaklatja őt az irodában. Az intézkedő rendőr végül egy telefonhívást kapott, ami véget vetett a cirkusznak.

Az egész jelenet körülbelül egy órán át zajlott, a rendőrök a dulakodás után fél órával még mindig a cég előtt tartózkodtak. Az igazgatónő panaszt tett a rendőrök ellen, és a Temes megyei rendőrkapitányság belső vizsgálat indított. Valószínűleg hatósági visszaélés miatt fogják megbüntetni a járőröket.

Az egész jelenetet megörökítette a cég térfigyelő kamerája. Jól látható, hogy a rendőrök mindvégig abnormálisan viselkednek. A felvételt – mi sem értjük, hogy miért – megvágták, a nő előállítási kísérlete a végén látható.  

Hirdetés