Prostihálózat működtetésével népszerűsítette a románokat Franciaországban egy román banda

Valamiből meg kell élni.
Hirdetés

Persze építkezésen vagy vendéglőben is lehet dolgozni, ha az ember fia Romániából külföldre megy pénzt keresni, de azért vannak más, valamivel kevésbé fárasztó, viszont jóval izgalmasabb módszerek is a pénzkeresésre.

Így volt ezzel az a kilenc román állampolgár is, aki Franciaországba ment szerencsét próbálni, és úgy döntött: hagyományos, törvényes módszerekkel a hülye is tud pénzt keresni, ezért ők inkább mással próbálkoznak.

Nosza bele is csaptak a lányfuttatásba, ami 2017 óta egész szépen tejelt is.

De csak egy darabig, a francia hatóságok ugyanis végül lecsaptak: Nancy városának különleges ügyészsége most közölte, hogy még szeptember 30-án tizenöt személyt vettek őrizetbe.

Mint kiderült, a hálózat nem csupán egyetlen településen működött: Rouen, Besançon, Tours, Le Mans, Le Havre és Mulhouse városában is voltak letartóztatások.

Hirdetés

Mint kiderült, nem kevesebb mint kilenc román állampolgár volt a nyakon csípett lányfuttatók között, akik interneten adták fel a hirdetéseket, a lányok pedig vagy alkalmi bérlakásokban, vagy olcsó szállodákban fogadták a kuncsaftokat.

A kilenc román közül nyolcat előzetes letartóztatásba helyeztek, egyet pedig bírói felügyelet alá.

Ha minden jól megy, hosszú idő áll majd rendelkezésükre végiggondolni az alternatív, valamivel konvencionálisabb, de legalább törvényes pénzszerzési lehetőségeket.

Hirdetés