YOLO zsaruk: két kadétot rúgtak ki a rendőr-akadémiáról, mert be voltak drogozva, mint a takony

Furán viselkedtek, így lettek gyanúsak. Mondjuk annyi cucctól én is furán viselkednék.
Hirdetés

Különös viselkedése miatt lett gyanús két végzős hallgató a câmpinai rendőr-akadémián, mire kiderült, hogy úgy be vannak drogozva, mint Al Pacino a Scarface-ben. A szép az egészben, hogy november 29-étől a két jómadár már szolgálatba is állt volna, vagyis Szipus közlegény és Szuris közlegény fegyverrel és gumibottal felszerelve járőrözött volna, hogy kiszúrják a gazfickókat, és lesújtsanak rájuk a törvény erejével.

Rablóból lesz a legjobb pandúr – tartja a mondás, ám ez a gyakorlatban nem mindig van így.

Miután a Prahova megyei Vasile Lascăr Rendőr-akadémia oktatóinak szemet szúrt a YOLO kadétok inadekvát habitusa, a megyei rendőrség nyomozóinak bevonásával átkutatták a kócerájt, és hát az autóban és a kollégiumi szobájukban is találtak egyet s mást.

Úgy mint pár átlátszó műanyag tasakot és két hengert, amelyek drogszerű anyag maradványait tartalmazták (feltehetően kokain, bár hivatalos laboreredmények még nincsenek), emellett volt náluk egy feltekert, fehér por maradványait tartalmazó bankjegy, egy füves cigi, és egy külön tasakban még egy kevés kannabisz a biztonság kedvéért.

A srácok tehát felkészültek, mint tapasztalt drogos Ozorára, feltehetően azt akarták megünnepelni, hogy hamarosan igazi rendőrök lesznek – azonban ezt elsiették. Kicsapták őket ugyanis a bánatba, illetve hát arra kényszerültek, hogy beszüntessék tanulmányaikat. 

Hirdetés