A filmekben biztos nem történik ilyen ostoba és szerencsés frontális ütközés (VIDEÓval)

Miért, mondják meg, miért kell inni, ha az ember kormány mögé ül?
Hirdetés

Az eset Temes megyében történt a vasárnapi szent napon: a Lugost Karánsebessel összekötő úton egy külföldi sofőr (annyit tudunk biztosan, hogy vidám görög nóta ment az autóban, a sofőr idegen nyelven beszélt és ment a fedélzeti videókamera), aztán a felvételen látszik, amint az előtte haladó gépkocsi váratlanul enyhén cikk-cakkban kezd haladni, majd mindenféle látható ok nélkül (üres volt ugyanis az előtte levő útszakasz) balra kanyarodik és teljes gőzzel belerohan a szemből szabályszerűen érkező gépkocsi sofőr felőli orrészébe.

Bumm, repeszek, pörgés, sánc. A két kocsi eleje természetesen tropára ment. Viszont, hála Istennek, emberéletben nem esett kár, sőt, a hírek szerint mindkét autó utasai sértetlenül megúszták a potenciálisan halálos balesetet.

A rendőrség természetesen kiszállt a helyszínre, kérdőre vonta a baleset okozóját és közben némi alkoholszagot érzett. Hamar elvégezték a tesztet és kiderült, hogy a felelőtlen polgár által kilégzett levegő alkoholtartalma 0,75 mg/l.

A következmény: bűnvádi eljárás, bevont jogosítvány. Mit mondjunk: megérdemelte.

Hirdetés

Vicces „kulturális” részlet: a végig filmező sofőr egy adott ponton behajol a saját autójába és világosan látszik, hogy a sofőrülés és a padlószőnyeg tele van szotyihéjjal. Tessék csak nézni (a baleset 1 perc körül következik be, a szotyi 1 perc 34 másodpercnél lép a képbe):

 

Hirdetés