nem mindegy?
Jean St'Ay
2019. szeptember 12. csütörtök, 09:10
A miniszterelnök asszony elküldte a listát, az államelnök úr pedig minden valószínűség szerint kukába hajítja.

Ezért aztán nem is soroljuk fel őket. Minek megjegyezni olyan figurák nevét, akiket amúgy is ágyútölteléknek használ a lassan süllyedő Titanicra emlékeztető Szociáldemokrata Párt?

Csak úgy mellékesen: Madame Dăncilă így akarja elkerülni a parlament előtti megerősítési szavazás jéghegyét. Ha ugyanis kormányátalakításként tudja eladni az átrendezési cirkuszt, akkor nem kell a vicsorgó parlament elé járulnia. Ha viszont kormányátszervezésre kényszerül, akkor marad a szavazóháború pokla.

Ja, ha valamilyen fatális véletlen folytán Klaus Iohannis mégis kinevezi ezt a hat alakot, ünnepélyesen megígérjük, hogy felsoroljuk a neveiket.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.