Székelykeresztúron járt a medve, ami nem hulahopp karika (VIDEÓval)

Az állat egy autós elől menekült, aki videóra is vette, ahogy az állat előle menekül.
Hirdetés

Ezúttal Székelykeresztúron randalírozott a medve vasárnap éjszaka. A jól megtermett állatot egy autós vette videóra a Sóskút utcában, és meg is osztotta a Facebookon egy vicces, „csak óvatosan az esti sétával” megjegyzéssel.

A nagyvad végül éppen a járművek elől menekülve hagyta el a Hargita megyei település határát a Fiatfalva felé vezető úton, bár ő erről mit sem tudott, hiszen csak egy medve.

Fazakas Attila, a székelykeresztúri Hubertus Vadász- és Sporthorgász Társulat vezetője a Székelyhonnak elmondta, ők csak a környezetvédelmi minisztérium által jóváhagyott engedélyek birtokában avatkozhatnak be, így hasonló esetben a 112-es segélyhívó számot kell tárcsázniuk a lakóknak. Ilyen esetben csendőröket riasztanak a helyszínre, de természetesen a vadászok is segítenek nekik, ha a helyzet úgy kívánja.

A Hargita megyei csendőrök egyébként valószínűleg reflexből belevágják a sörösüveget a plazmatévébe, ha beköszön a TV Maci, év eleje óta ugyanis rengeteg riasztást kaptak a veszélyes simogatású behemótok miatt, akikről a plüssmackó-lobbinak köszönhetően a gyerekek minden bizonnyal azt gondolják, hogy kedves, jó fej melákok, pedig hát nem azok. És nem is játékok. És határozottan nem hulahopp karikák – ez egyértelmű.

Hirdetés