Tragédia
gycsaba
2019. augusztus 3. szombat, 19:23
Már semmin sem csodálkozunk. Újabb elképesztő fejlemények az Olt megyei rémtörténetben.

Úgy tűnik, Alexandra Măceşanu szülei nem bíznak a laborvizsgálatok eredményeiben sem (mondjuk ez egyáltalán nem meglepő), mert úgy döntöttek, a 15 éves lány feltételezett maradványait külföldi szakértőkkel is megvizsgáltatják. Erről a lány nagybátyja számolt be a Facebook-oldalán.

Szombaton egyébként az ügyészek és a rendőrök folytatták a házkutatást Gheorghe Dincă lakásában, és újabb csontszilánkokat, vérfoltos női ruhadarabokat találtak. Eközben gyanúsított hivatalból kijelölt ügyvédje, Claudiu Lascoschi szombaton a Digi 24 hírtelevíziónak azt nyilatkozta, Dincă prostituáltaknak hitte az áldozatait. A 66 éves caracali autószerelő a legutóbbi kihallgatásokon is azt állította, hogy Alexandrával és Luizával is szexuális kapcsolatot létesített, majd végzett velük.

Állítólag továbbra is azt hajtogatja, hogy két áldozatról van szó, nem többről. 

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.