Fordulat Caracalban: emberi maradványokra bukkantak egy erdőben

A Dunában és az Oltban keresték, végül egy erdőben találhattak rá a caracali sorozatgyilkos áprilisi áldozatának maradványaira.
Hirdetés

Ügyészségi források szerint a caracali sorozatgyilkos, Gheorghe Dincă vallomása alapján jutottak el a rendőrök hétfőn egy Caracal mellett található erdőbe, ahol emberi maradványokra bukkantak. A nyomozók azt gyanítják, hogy az áprilisban eltűnt 18 éves Luiza Melencu maradványait találták meg, amit a gyanúsított is megerősített. Az ő szavainak viszont már nehezen adnak hitelt a hatóságok, az utóbbi egy hétben ugyanis többször is félrevezető vallomásokat tett, így fordulhatott elő, hogy a lány holttestét a Dunában, illetve az Oltban keresték eddig. A helyszínre állítólag Gheorghe Dincă vezette a nyomozókat.

Hivatalos tájékoztatás egyelőre nem érkezett a nyomozást felügyelő ügyészektől. A legutóbbi megerősített hír, hogy a genetikai vizsgálatok igazolták, a Gheorghe Dincă házánal talált csontok Alexandra Măceşanuhoz tartoztak.

Luiza Melencu a Dolj megyei Dioşti településről származott, és április 14-én tűnt el, miután a gyanúsított autójába szállt.

 

 

Hirdetés