Elárulta a caracali gyilkos, mit tett áldozatai holttestével

Megeredt a nyelve.
Hirdetés

 

Elégette áldozatai holttestét az a caracali férfi, aki két tinilányt is meggyilkoltközölte a nyomozást folytató Szervezettbűnözés- és Terrorellenes Ügyosztály (DIICOT) helyettes főügyésze.

Georgiana Hosu elmondta:  Gheorghe Dincă, aki a vasárnapi nap során elismerte, hogy ő ölt meg egy áprilisban eltűnt 18, illetve egy múlt héten eltűnt 15 éves lányt, azt is elárulta, hogy a gyilkosságok után a holttesteket elégette.

Mint kiderült, második áldozatát csütörtökön déltájt ölte meg, miután rajtakapta telefonnal a kezében – mint ismert, a lány többször is értesítette a hatóságokat az 112-es segélyhívószámon, de nem értek oda időben, mert nem tudták beazonosítani a hívás helyét.

A férfi ellen minősített emberölés alapos gyanúja miatt zajlik eljárás. Mint kiderült, áldozatait – akiket autóstopposként vett fel – meggyilkolásuk előtt megerőszakolta.

Hirdetés

A hatóságok eddig is gyanították, hogy a gyilkos elégette a holttesteket, mivel háza udvarán egy fémhordóban hamut, megégett emberi csontokat, fogakat és ékszereket – gyűrűket és nyakláncot – találtak.

 

Hirdetés