Mit számít azoknak a drogosoknak, hogy hol alszanak két Untold-tivornya között?

– gondolhatta a kolozsvári raktártulajdonos, amikor feldobta a hirdetőoldalra a kiadó lyukját.
Hirdetés

Tulajdonképpen várható volt valami ilyesmi. Mivel pár éve, amióta létezik az Untold fesztivál, Kolozsváron elképesztő összegeket kérnek a kiadó lakások gazdái a városba érkező fiataloktól, és úgy tűnik, megy a biznisz, mivel évről évre egyre több euróért hirdetnek egyre több szállást. Mert hát ha már idejön messziről az a francia, holland, brit vagy portugál fiatal, hogy az augusztus eleji három-négy nap alatt szétbulizza az agyát, akkor

pár ezer eurót se sajnáljon három-négy normális szálláson eltöltött éjszakáért

(vagyis nappalért, az Untoldon ugyanis éjjeli műszakban megy a buli).

Sőt, ezek amúgy is berúgnak, drogoznak, mit számít, hol fekszenek ájultan a következő partiig – gondolhatta tovább a dolgokat az a valaki, aki az OLX hirdetőportálra feltöltötte ajánlatát.

Ez az élelmes valaki

egy 10 négyzetméteres raktárhelyiséget adna ki untoldozóknak.

Leírja, hogy a helyiség egy raktárakból álló létesítményben van két kilométerre a fesztivál fő helyszínétől, a BT Arénától és hogy szerinte 4-5 személy simán elfér benne. Majd következnek a pozitív jellemzők, amelyek megnyugtatni hivatottak a felszaladó szemöldökök tulajdonosait. Mert hát a raktárhelyiségben kellemes 18-20 fok van, akad egy mosdókagyló és egy vécé is valahol a közelben, a padlóra raklapokat lehet tenni, azokon pedig lazán el lehet ejtőzni hálózsákban. És nincs egér vagy egyéb mászkáló élőlény sem, ami megzavarhatná az euforikus éjszakából hazatérők álmát.

Hirdetés

Az ajánlat öt éjszakára szól, és a meghirdetett 100 eurós áron a hülyének is megéri.

Az ojjektum egyébként így néz ki és ezzel zárjuk is cikkünket:

Hirdetés