Ennél furcsább medvés hír még nem érkezett a Székelyföldről

Egy medvének öltözött férfi négykézláb mászkált az autós forgalomban Gyergyószentmiklós közelében.
Hirdetés

Elsőre csak egy eltúlzott poénnak tűnt, a szemtanúk visszajelzései alapján viszont egyáltalán nem volt vicces az a férfi, aki Gyergyószentmiklós közelében medvének öltözve ijesztgette az autósokat. A szokatlan esetről a gyergyószentmiklósi polgárőrség a Facebookon számolt be, de megírta a Székelyhon is.

Több szemtanú is jelentkezett szombaton a polgárőrségnél, hogy egy medvejelmezt viselő személy keltett zavart az úttesten, a Gyilkos-tó irányába, mintegy négy kilométerre Gyergyótól. A férfi barna ruhát, piros cipőt és egy medvefejre hajazó maszkot viselt, néha csak békésen integetett a sofőröknek, máskor mintha az autó elé akart volna ugrani. A Facebookon többen is megerősítették a hírt, mondván, egyáltalán nem volt vicces látvány, amint a zavartnak tűnő férfi négykézláb mászva szaladgált az úttesten.

Mire a járőrök a helyszínre siettek, a férfi eltűnt.

Ilyen még nem volt Gyergyóban, mondta a Székelyhonnak a polgárőrség vezetője, aki arra kérte a lakókat, hogy ha újra találkoznának a rémisztgetővel, vagy tudnak bármit a történtekről, azonnal értesítsék őket vagy a helyi rendőrséget.

Hirdetés