Még hogy a PSD-kormányt mindenki utálja? Íme egy rajongó, aki térdre borul Dăncilă kormányfő előtt (VIDEÓval)

Sőt kezet is csókol.
Hirdetés

Azért nem mindenki kívánja a háta közepére a kormány fő erejét adó Szociáldemokrata Pártot (PSD) és annak miniszterelnökét, Viorica Dăncilát: Szatmárnémetiben például egyik rajongója gyakorlatilag szerelmet vallott neki.

A kormányfő a PSD kampányrendezvényére érkezett szombaton a partiumi városba, ahol a hallgatóság egyik tagja, egy ősz hajú úriember magához ragadta a kezdeményezést és a mikrofont, majd következett a megható vallomás.

„Szerettem volna egy csokor virágot hozni, de a feleségem azt mondta, hagyd, úgysem engedik, hogy megközelítsd a miniszterelnök asszonyt. Miniszterelnök asszony, nem hoztam virágot, de a virágai itt vannak” – mutatott teátrális mozdulattal a szívére.

És a vallomás még nem ért véget.

„Amikor ön van a tévében, a feleségem a szeme sarkából sandít, hogy nem mászok-e bele a képernyőbe? (…) Elalváskor azokra a semmirekellőkre gondolok, akik visszahúznak bennünket. És önre is gondolok, talán egyszerre alszunk el. Ön hogy van, hogy szolgál az egészsége? Költői a kérdés, mivel megtiszteltetés lesz, ha négyszemközt mondja majd el” – zárult a zavarba ejtő vallomás.

És a történetnek még mindig nincs vége: a rajongó álma beteljesült, közel kerülhetett Dăncilához.

Hirdetés

Ekkor pedig nem habozott: térdre rogyott előtte, és kezet csókolt a miniszterelnöknek, aki közölte: elég erős ahhoz, hogy szembeszálljon az őt lejáratók seregével.

Ezt a megható pillanatot pedig már semmiképpen sem tudta felülírni az a néhány tucatnyi ellenzéki tüntető, aki a PSD-t szidta a rendezvény közelében.

Hirdetés