Bizarr objektumot találtak Bukarest főpolgármesterének vastagbelében

Ha nem nyelte le, akkor hogyan került oda? Szerinte nem kizárt, hogy meg akarták ölni.
Hirdetés

Soha nem gondoltuk volna, hogy politikai ügyet lehet kovácsolni – vagy hogyan is kellene fogalmazzunk – abból, hogy mit találnak az orvosok egy politikus vastagbelében. De úgy tűnik, a román politikának sikerült ilyen mélyre süllyednie. Gabriela Firea kedd este egy magas nézettségű csatorna főműsoridejében (persze, egykori munkahelyén, az Antena 3-an) arról értekezett, hogy egy 4 centiméteres huzalt találtak az orvosok a vastagbelében.

Mint mondta, általában odafigyel az egészséges étkezésre, így kizárt, hogy orális úton került volna az emésztőrendszerébe. Csak akkor fordulhatott elő ilyesmi, ha a drót eredetileg kis méretű volt, és a tápcsatornájában nőtt nagyra – magyarázta teljesen komoly arccal. Ennek lehetőségét a szakértők sem zárták ki, de nem nevezte meg az általa megkérdezett fizikusokat és kémikusokat. Az orvosok mindenesetre értetlenül állnak a jelenség előtt.

A drótot több hónapon át „emésztette” Firea, aki folyamatosan rosszul érezte magát, végül az orvosok távolították el belőle. Nem kizárt szerinte, hogy valaki így akart végezni vele.

Ennél bizarabb gyilkossági kísérletet aligha jegyezne a román történelem.

És nem, ez a cikk nem vicc, tényleg, mi is csak pislogunk.

Hirdetés