Induljon hát a kampánymocskolódás, a PNL máris lement aljasba

Az USR-PLUS-t besározó álszórólapokat terjesztett a kolozsvári ifjú liberálisok elnöke (is).
Hirdetés

Az EP-választásokig még egy hónap van hátra, a pártok már jó ideje átálltak teljes kampányüzemmódba, tevékenységüket és kommunikációjukat a választási szecska termelése köti le, és persze kezdődik az aljas húzások sora is.

Kolozsváron levideózták a Nemzeti Liberális Párt (PNL) helyi ifjúsági szervezetének elnökét, aki egy társával hamisított USR-PLUS-szórólapokat dugdosott tömbházlakások postaládáiba.

A városban már vagy két hete felbukkantak olyan szórólapok, amelyek az USR-PLUSZ 2020 Szövetség logójával és valamelyik politikusának tulajdonított ökörségekkel (az abortusz kötelezővé tétele, a magántulajdon felszámolása stb.) próbálják eltántorítani a választópolgárokat attól, hogy a pártszövetségre szavazzanak május 26-án.

A tettenérős videót az USR-PLUS tette közzé csütörtök este, pár óra múlva az is kiderült, hogy maga a szervezeti elnök szerepel rajta.

Hirdetés

A PNL kolozsvári ifjúsági szervezete – mit tehetett volna mást – péntekre már közleményben határolódott el a „gyalázatos tettől” és jelezte, hogy a két személyt kizárták a szervezetből. Az ifjú liberálisok azt állítják: nem tudtak a két személy magánakciójáról.

Hirdetés