A kedves lányok sem kedvesek, sem lányok nem voltak, de rabláshoz profin használták az elektromos sokkolót (VIDEÓval)

Egy férfi volt az áldozat.
Hirdetés

Sokat fektetett a munkába az a három aradi rabló, aki még hétfőre virradóra rabolt ki egy férfit Aradon: egyrészt nőnek álcázták magukat, másrészt elektromos sokkolót is beszereztek a siker érdekében.

Aztán mégsem könyvelhettek el maradéktalan diadalt.

Az aradi rendőrség keddi közlése szerint a három, nőnek öltözött fiatal férfi elektromos sokkolót használva rabolt ki egy 43 éves férfit Aradon, egy áruház parkolójában.

 

 

 

A rendőrséget az áruház biztonsági őrei riasztották, akik elmondták: a biztonsági kamerák felvételein vették észre a rablást.

Hirdetés

A rendőrság azonosította a 43 éves férfit , akit a rablók megütöttek, majd elektromos sokkolót is használtak vele szemben, így vették el tőle pénztárcáját, amelyben 150 lej volt, valamint a személyi iratai. Az áldozat szerint az elkövető három nő volt.

A rendőrségi nyomozás viszont megállapította, hogy három, 19 és 22 év közötti aradi férfiról van szó, akik nőnek öltözve, neccharisnyában, parókában és kifestve, arra hivatkozva, hogy az áldozat nem fizetett bizonyos szolgáltatásokért, megverték, és kirabolták.

A három fiatalt 24 órára őrizetbe vették, kedden pedig az aradi törvényszék elé állítják őket azzal a javaslattal, hogy minősített rablás miatt helyezzék őket előzetes letartóztatásba.

Hirdetés