Gyerekek vertek meg egy polgármestert Kolozs megyében

Az eset az iskola udvarán történt.
Hirdetés

A Tordától keletre található Alsódetrehem községről eddig nem sok hír jutott el a sajtóhoz, pedig úgy tűnik, zajlik az élet rendesen: pár nappal ezelőtt két kiskorú úgy megverte a helyi polgármestert, hogy az kórházba került. A körülményekről és az okokról egyelőre nem sokat lehet tudni, a rendőrség csak annyit közölt, hogy bántalmazás miatt panasz érkezett hozzájuk, aminek a nyomán eljárást indítottak és azonosították az elkövetőket. Ügyészségi források megerősítették a sajtó értesülését, miszerint kiskorúak az elkövetők.

A TurdaNews úgy tudja, az eset szombaton 22 óra körül történt az iskola udvarán, ahol az 56 éves Valer Sașát többször fejbe rúgták.

Bár az ügyhöz nem valószínű, hogy szorosan kapcsolódik, de az elöljáróról azt lehet olvasni a sajtóban, hogy nem egy ma született bárány. Az a szóbeszéd járja, hogy bántalmazza az alkalmazottait, amire nincs bizonyíték. Az viszont tény, hogy 11 rendbeli hivatali visszaéléssel gyanúsítják, és éppen két hete tárgyalták a tordai bíróságon az egyik ügyét.

Hirdetés